Ngjarja e ndodhur 3 ditë më parë, ku një 21-vjeçare e nacionalitetit ashkali, e cila po kryente marrëdhënie seksuale me një 61-vjeçar nga Gjakova dhe më pas ky i fundit ndërroi jetë bëri xhiron e rrjetit. Bazuar në deklaratën e saj para hetuesve të siguruar nga “Express”, 21-vjeçarja ka pohuar se nga viktima nuk ka kërkuar para.

E reja tha se gjatë aktit viktima u alivanos dhe bashkë me pronarin e motelit kanë tentuar t’i japin ndihmë, por gjatë tentativës kanë vërejtur se gjendja e tij nuk po përmirësohej dhe se viktima nuk kishte asnjë reagim. Duke konsideruar që viktima ka vdekur, pronari i motelit i ka kërkuar 21-vjeçares që të shkojnë bashkë në polici dhe të raportojnë rastin.

Më tej, dëshmitarja ka deklaruar se me viktimën janë njohur disa ditë më parë dhe se janë takuar edhe më herët, ndërsa kishin rënë dakord që të takoheshin përsëri, duke theksuar se nuk ka kërkuar pagesë nga viktima. Ndërkohë, sipas mjekut kujdestar në vendngjarje, dyshohet se 61-vjeçari ka ndërruar jetë si pasojë e arrestit kardiak, që mund të jetë shkaktuar nga përdorimi i një lloj substance që është gjetur në vendngjarje e cila dyshohet të jetë viagra.

Me urdhër të prokurorit, trupi i pajetë i viktimës është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për obduksion, ndërkaq deri në përfundim të raportit të autopsisë, rasti po trajtohet si “Hetim i vdekjes”. Lidhur me këtë rast, deri më tani janë intervistuar tre persona, në cilësi të dëshmitarëve.

The event happened 3 days ago, where a 21-year-old woman of Ashkali nationality, who was having sex with a 61-year-old from Gjakova and then the latter passed away, made the rounds of the network. Based on her statement before the investigators provided by “Express”, the 21-year-old claimed that she did not ask for money from the victim.

The young woman said that during the act the victim fainted and together with the owner of the motel they tried to help him, but during the attempt they noticed that his condition was not improving and that the victim had no reaction. Considering that the victim was dead, the owner of the motel asked the 21-year-old to go to the police together and report the case.

Further, the witness stated that they met the victim a few days ago and that they had met before, while they had agreed to meet again, emphasizing that he did not ask for payment from the victim. Meanwhile, according to the doctor on duty at the scene, it is suspected that the 61-year-old died as a result of cardiac arrest, which may have been caused by the use of a substance found at the scene which is suspected to be viagra.

By order of the prosecutor, the dead body of the victim was sent to the Institute of Forensic Medicine for autopsy, while until the completion of the autopsy report, the case is being treated as a “death investigation”. In this case, so far three people have been interviewed as witnesses.