Situata duket e rënduar në spitalin psikiatrik “Sadik Dinçi” në Elbasan, pasi mësohet se pozitivë kanë rezultuar edhe pesë infermierë, duke e çuar në 15 numrin e të prekurve në spital.

Mësohet se disa infermierë janë në pritje të tamponit, pas shfaqjes së simptomave, duke e bërë spitalin psikiatrik një vatër të nxehtëve të infektimeve me Covid.

Ndërkaq, situata e pandemisë ka ardhur duke u përkeqësuar në javë e fundit.

Ministria e Shëndetësisë ka raportuar çdo ditë shifra rekord. Vetëm gjatë 24 orëve te fundit janë regjistruar 602 raste dhe 8 humbje jete

The situation seems aggravated in the psychiatric hospital “Sadik Dinçi” in Elbasan, as it is learned that five nurses have also tested positive, bringing to 15 the number of those affected in the hospital.

It is learned that some nurses are waiting for the tampon, after the onset of symptoms, making the psychiatric hospital a hotbed of Covid infections.

Meanwhile, the pandemic situation has been deteriorating in recent weeks.

The Ministry of Health has reported record figures every day. In the last 24 hours alone, 602 cases and 8 loss of life have been registered