Është rritur numri i viktimave nga Covid në qarkun e Elbasanit.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë humbur jetën dy persona nga ky qark. Burime për abcnews.al bëjnë me dije se si pasojë e koronavirusit ka humbur jetën një 55 vjeçar në Peqin dhe një 69 vjeçare nga Elbasani.

Ndër të tjera mësohet se të dy viktimat kanë ndërruar jetë në spitalin Covid 2, ku po qëndronin prej ditësh të shtruar.

Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit kanë humbur jetën 12 persona, duke e çuar në 1040 numrin e përgjithshëm të viktimave nga Covid.

The number of victims from Covid in the district of Elbasan has increased.

During the last 24 hours, two people from this district have lost their lives. Sources for abcnews.al suggest that as a result of the coronavirus, a 55-year-old man in Peqin and a 69-year-old woman from Elbasan lost their lives.

Among other things, it is learned that both victims died at Covid 2 hospital, where they had been hospitalized for days.

Meanwhile in the last 24 hours 12 people have lost their lives, bringing to 1040 the total number of victims from Covid