Një aksident i rëndë ka ndodhur në afërsi të fshatit Vajkan, në autostradën Fier-Lushnjë. Automjeti tip Benz është përplasur me trafikndarëset dhe ka kaluar në korsinë tjetër, çka ka sjellë dhe përmbysjen e makinës.

Humbja e kontrrollit të mjetit si pasojë e shpejtësisë së lartë dyshohet të jetë bërë shkak i aksidentit të rëndë.

Ndërkohë që drejtuesi i mjetit me profesion infermier është transportuar me urgjence ne spital. Policia dhe grupi hetimor kanë mbërritur në vendngjarje dhe po punojnë për zbardhjen e saj.

A serious accident occurred near the village of Vajkan, on the Fier-Lushnja highway. The Benz vehicle collided with the traffic dividers and crossed into the other lane, which led to the overturning of the car.

Loss of control of the vehicle as a result of high speed is suspected to have been the cause of the serious accident.

While the driver of the vehicle with the profession of nurse was transported urgently to the hospital. Police and the investigative team have arrived at the scene and are working to uncover it.