Tashmë duket se gjithçka është gati, ndërsa miliona persona në mbarë botën kanë drejtuar sytë nga ekranet për të ndjekur supersfidën Angli – Itali.

Dy skuadrat kanë publikuar edhe formacionet zyrtare, ku nuk ka shumë surpriza.

Mançini ka vendosur t’i besojë të njëjtës skuadër si në gjysmëfinalen ndaj Spanjës duke hedhur në sulm treshen Kieza-Insinje-Imobile. Sauthgejt i ka besuar sulmin Sterling dhe kapitenit Kejn.

FORMACIONET ZYRTARE

ITALI– Donaruma, Di Lorenco, Kielini, Bonuçi, Emerson, Verrati, Barela, Zhorzhinjo, Insinje, Kieza, Imobile, Trajner: R. Mançini

ANGLI- Pikford, Uoker, Meguajer, Stons, Shou, Rajs, Filips, Maunt, Tripier, Sterling, Kejn, Trajner: G. Sauthgejt

It already seems that everything is ready, as millions of people around the world have turned their eyes from the screens to watch the England-Italy super challenge.

The two teams have also published the official formations, where there are not many surprises.

Mancini has decided to entrust the same team as in the semifinal against Spain by attacking the Kieza-Insinje-Imobile trio. Southgates has entrusted the attack to Sterling and Captain Kane.

OFFICIAL FORMATIONS

ITALY – Donaruma, Di Lorenzo, Kielini, Bonucci, Emerson, Verrati, Barela, Zhorzhinjo, Insinje, Kieza, Imobile, Trainer: R. Mançini

ENGLISH- Pickford, Walker, Meguajer, Stons, Shou, Rice, Phillips, Mount, Tripier, Sterling, Kane, Trainer: G. Southhgejt