Digjet në banesën e tij 89-vjeçari në fshatin Podë të Kolonjës.

Sipas asaj që mëson Ora News, viktima është shtetasi Vangjel Rusta.

Banesa ku jetonte i moshuari shumë e vjetër, ndërsa ende nuk dihet shkaku.

Dyshimet e para janë për ndonjë shkëndijë elektrike ose nga zjarri që ai ka përdorur për tu ngrohur.

Njoftimi i Policisë Kolonjë:

“Më datë 22.11.2020, rreth orës 16:10, në fshatin Podë, ka rënë zjarr në banesën e shtetasit V. R., 89 vjeç, në të cilën jetonte i vetëm dhe për pasojë ky shtetas ka gjetur vdekjen.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkaqeve të rënies së zjarrit“.

The 89-year-old burns in his apartment in the village of Podë in Kolonjë.

According to what Ora News learns, the victim is citizen Vangjel Rusta.

The apartment where the elderly man lived very old, while the cause is still unknown.

The first suspicions are about an electric spark or from the fire he used to heat himself.

Cologne Police Notification:

“On 22.11.2020, around 16:10, in the village of Podë, a fire broke out in the apartment of the citizen V. R., 89 years old, in which he lived alone and as a result this citizen died.

The investigative group is working to clarify the circumstances of the event and determine the causes of the fire “