Policia ka proceduar penalisht pronarin e një lokali në Belsh pasi u konstatua se në brendësi të tij vendoseshin bileta të lotarive sportive, një veprimtari e ndaluar me ligj prej janarit,

Gjatë kontrollit policia ka zbuluar se në lokalin e tij vendoseshin lloto duke sekuestruar edhe një celular me të cilin kryehej veprimtaria e paligjshme.

“Procedohet penalisht pronari i subjektit, shtetasi K. Q., 42 vjeç, banues në Belsh, për veprat penale “Organizimi i lotarive të palejuara”, “Fshehja e të ardhurave” dhe “Vënia në dispozicion e lokaleve për lojërat të palejuara”.

Procedimi ndaj këtij shtetasi filloi pasi, në Belsh, në subjektin e tij “Bar-Kafe”, iu gjet dhe u sekuestrua në cilësinë e provës materiale një aparat celular me faqe sportive të hapura, ku kishin të vendosura biletat me ndeshje”, njofton policia

Police have prosecuted the owner of a restaurant in Belsh after it was established that tickets for sports lotteries, an activity prohibited by law since January, were placed inside it.

During the search, the police discovered that lots were placed in his bar, seizing a mobile phone with which the illegal activity was carried out.

The owner of the subject, citizen K. Q., 42 years old, resident of Belsh, is being prosecuted for the criminal offenses of “Organizing illegal lotteries”, “Concealing income” and “Making available premises for unauthorized games”.

The proceeding against this citizen started after, in Belsh, in his subject “Bar-Cafe”, a mobile phone with open sports pages was found and seized as material evidence, where the match tickets were placed “, the police announces.