Komunikata e Policisë Elbasan:
Vijojnë kontrollet e pandërprera në të gjithë qarkun Elbasan, në zbatim të planit të masave për evidentimin e ndëshkimin ligjor të veprimtarisë së kundërligjshme të lojërave të fatit.
Konstatohet një subjekt që ishte përshtatur për zhvillimin e lojërave të fatit.

Arrestohet në flagrancë pronari i subjektit, shtetasi R.H., 51 vjeç, banues në Elbasan, për veprat penale “Organizimi i lotarive të palejuara”, “Fshehja e të ardhurave” dhe “Vënia në dispozicion e lokaleve për lojërat të palejuara”.

Arrestimi i tij u bë pasi, në lagjen “5 Maji”, Elbasan, në subjektin e tij “Bar-Kafe”, iu gjet dhe u sekuestrua në cilësinë e provës materiale një aparat celular me faqe sportive të hapura, ku ishin të vendosura biletat me ndeshje.

Kontrollet kundër do të vijojnë në gjithë qarkun e Elbasanit, për të parandaluar, evidentuar dhe ndëshkuar aktivitetin e kundërligjshëm të lojrave të fatit.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan fton qytetarët të denoncojë falas në numrin 112 ose përmes aplikacionit ”Komisariati Dixhital”, çdo veprimtari të kundërligjshme.

Elbasan Police Communication:
Uninterrupted controls continue in the whole region of Elbasan, in implementation of the plan of measures for the identification and legal punishment of the illegal activity of gambling.

A subject is identified that was adapted for the development of gambling.
The owner of the subject, citizen R.H., 51 years old, resident in Elbasan, is arrested in flagrante delicto, for the criminal offenses “Organizing illegal lotteries”, “Hiding income” and “Making premises available for illegal games”.

His arrest was made after, in the neighborhood “5 Maji”, Elbasan, in his subject “Bar-Cafe”, was found and seized as material evidence a mobile device with open sports pages, where tickets were placed with matches.

Controls against will continue throughout the region of Elbasan, to prevent, identify and punish illegal gambling activity

The Local Police Directorate of Elbasan invites citizens to report free of charge to the number 112 or through the application “Digital Commissariat”, any illegal activity.