Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Prizren ku një grua 35 vjeçare ka bërë padi në policinë e Prizrenit per dhunim seksual.

Ajo kishte shkuar për të pushuar në një motel dhe një burrë kishtë hyrë në dhomë dhe kishte kryer marrëdhënie seksuale me të pa dëshirën e saj ndërkohë që gruaja kishte qënë 4 muajshe shtatzënë.

Gruaja e kishte fshehur këtë ngjarje të rëndë nga bashkëshorti i saj për dy muaj. 44-vjeçari i cili dyshohet se e dhunoi gruan shtatzënë, është pronar i motelit ku dyshohet të ketë ndodhur rasti, ndërkaq viktima dhe bashkëshorti i saj kanë jetuar për një kohë në objektin e të dyshuarit.

I dyshuari është intervistuar nga policia të hënën, por nuk i ka pranuar akuzat që 35-vjeçarja i ka hedhur mbi të.

“Prizren Mars-2021. Viktima femër kosovare me 03.05.2021 ka raportuar se në kohën e cekur (nuk dihet data e saktë) i dyshuari mashkull kosovar, ka kryer marrëdhënie seksuale me të kundër dëshirës së saj. Lidhur me rastin është informuar edhe prokurori, ndërsa njësitet policore janë duke hetuar rastin,” njoftoi policia.

An unusual event occurred in Prizren where a 35-year-old woman filed a lawsuit with the Prizren police for sexual rape.

She had gone to rest in a motel and a man had entered the room and had sex with her against her will while the woman was 4 months pregnant.

The woman had been hiding this serious event from her husband for two months. The 44-year-old, who is suspected of raping a pregnant woman, is the owner of the motel where the case is suspected to have taken place, while the victim and her husband lived for a while in the suspect’s facility.

The suspect was interviewed by police on Monday, but did not admit the charges the 35-year-old had leveled against him.

“Prizren March-2021. The Kosovar female victim on 03.05.2021 reported that at the mentioned time (the exact date is not known) the Kosovar male suspect had sexual intercourse with her against her will. The prosecutor was also informed about the case, while the police units are investigating the case, “the police announced.

Key words

Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden