Mister vdekja e Egert Lazrit i gjetur i vrare me arme zjarri ne banesen e tij ne “Rolling Hills”. Vrasje apo vetevrasje në kushte depresioni? Ndërsa policia ka sekuestruar telefonin e tij për të parë bisedat e fundit si dhe ka marrë në pyetje personat që ka takuar së fundi.

Egert Lazri, 37-vjeçari i cili u gjet sot i vetëvrare në banesën e tij në Lunder, ne kompleksin luksoz “Rolling Hills” është pronar i një kompleksit qe bie ne sy per permasat dhe luksin në Maminas, “Adorions Palace” ne hyrje te rruges per ne Gjirin e Lalzit buze autostrades Tirane-Durres.

Sipas te dhenave fare te pakta dhe te paqarta te policisë ai është vetëvrare me armë zjarri, e cila i është gjetur fare pranë trupit të pajetë, por burime gazetareske flasin per rrethana te paqarta. Lajme te pakonfirmuara flasin per disa plage ne trupin e 37 vjecarit, i cili ka pasur precedente ne trafikimin e narkotikeve.

Policia ka sekuestruar telefonin e tij për të parë bisedat e fundit si dhe ka marrë në pyetje personat që ka takuar së fundi . Nga fotot në rrjete sociale tregohet se Lazri bënte një jetë luksoze i rrethuar nga makina të shtrenjta dhe nuk ka nje qartesi per burimn e te ardhurave te tij te jashtezakonshme. Sic mund te shihet dhe ne keto foto ai mbante makina të tipit “Lamborgini Aventador”.


Mystery of the death of Egert Lazri found shot dead in his apartment in “Rolling Hills”. Murder or suicide in depression? While the police have seized his phone to see the latest conversations and have interrogated the persons he has met recently.

Egert Lazri, 37, who was found suicide today in his apartment in Lunder, in the luxury complex “Rolling Hills” is the owner of a complex that stands out for the size and luxury in Maminas, “Adorions Palace” at the entrance to road to Lalzi Bay along the Tirana-Durres highway.

According to very few and unclear police data, he committed suicide with a firearm, which was found very close to his lifeless body, but journalistic sources speak of unclear circumstances. Unconfirmed news speaks of some wounds on the body of the 37-year-old, who had a precedent in drug trafficking.

Police have seized his phone to view recent conversations and have questioned people he has met recently. Photos on social media show that Lazri lived a luxurious life surrounded by expensive cars and there is no clarity about the source of his extraordinary income. As can be seen in these photos, he was driving a “Lamborghini Aventador” type car.