Bujar Çela, vëllai i shumë kërkoj Talo Çela dhe ekzekutuar mëngjesin e sotëm në një atentat mafioz në Elbasan.

50-vjeçari u vra teksa po futej në një lokal në zonën e Bradasheshit. Pronari i lokalit ku ndodhi ngjarja ka rrëfyer atë që ka parë.

Ai shprehet se 50-vjeçari vinte në mëngjes dhe pinte kafe, ndërsa sipas tij nuk ka problem, ndërsa e përshkruan si njeri të mirë.

Pronari ka qenë brenda lokalit në momentin e ngjarjeve dhe thotë se ka dëgjuar zhurmën.

Biseda:

Gazetarja: Pinte vazhdimisht kafe këtu tek ju?

Pronari i lokalit: Po vinte në mëngjes.

Gazetarja: Ka një problem tjetër këtu?

Pronari i lokalit: Jo. Këtu nuk ka fytyrë fare. Ka qenë shumë, shumë mirë.

Gazetarja: Ke qenë në lokal kur ka ndodhur ngjarja?

Pronari i lokalit: Isha brenda në banak.

Gazetarja: E ndjeve zhurmën?

Pronari i lokalit: Zhurmën e djeva. Siç po flet ti tani, nuk u ndihet zhurma.

Bujar Çela, the brother of many, is looking for Talo Çela and was executed this morning in a mafia assassination in Elbasan.

The 50-year-old was killed while entering a bar in the Bradashesh area. The owner of the place where the event took place has confessed what he saw.

He says that the 50-year-old came in the morning and drank coffee, while according to him there is no problem, while describing him as a good man.

The owner was inside the bar at the time of the events and says he heard the noise.

Conversation:

Journalist: Did you constantly drink coffee here with you?

Bar owner: He was coming in the morning.

Journalist: Is there another problem here?

Premises owner: No. There is no face here at all. It has been very, very good.

Journalist: Were you in the bar when the incident happened?

Bar owner: I was inside the counter.

Journalist: Did you feel the noise?

Bar owner: I heard the noise yesterday. As you speak now, no noise is felt.