Policia e Elbasanit ka zbardhur dy vrasje të ndodhura në Elbasan në muajin Korrik, ku janë vrarë Emiljano Ramazani dhe Regis Runaj.

Gjatë operacionit policor të koduar “Shkumbini”, dokumentohet me prova ligjore veprimtaria kriminale në fushën e krimeve ndaj personit e një 34-vjeçari që është organizatori dhe porositësi i dy vrasjeve të ndodhura.

Ekzekutohet masa e sigurisë “Arrest në burg”, për 34-vjeçarin Erion Alibej, për veprën penale “Vrasja me paramendim” kryer në bashkëpunim.

“Në vijim të punës të bërë nga strukturat hetimore të Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, për dokumentimin e plotë të dy vrasjeve të ndodhura gjatë muajit korrik në Elbasan, pasi një pune hetimore dymujore u bë e mundur zbardhja e plotë e këtyre ngjarjeve. Në këtë kuadër, paraditen e sotme, nga strukturat e DVP Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, në vijim të operacionit policor të koduar “Shkumbini”, u bë ekzekutimi i masës së sigurisë “Arrest në burg”, lëshuar nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan, bazuar në provat e grumbulluara gjatë hetimit nga strukturat hetimore, për shtetasin Erion Alibej., 34 vjeç, banues në Elbasan, për veprën penale “Vrasja me paramendim” kryer në bashkëpunim.” – njofton policia.

Ky shtetas është organizatori dhe porositësi i dy vrasjeve të ndodhura më datë 20 korrik në qytetin e Elbasanit, në lagjen “28 Nëntori”, ku u vra me armë zjarri shtetasi Emiljano Ramazani dhe i vrasjes së ndodhur më datë 29.07.2020, në afërsi të varrezave të qytetit, ku mbeti i vrarë me armë të ftohtë shtetasi Regis Runaj.

Policia po hetohen për përfshirjen e këtij shtetasi në ngjarje të tjera të rënda kriminale të ndodhura kohët e fundit në Elbasan.

Elbasan

Vijon operacioni policor i koduar “Shkumbini”, i zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan.

Zbardhet dhe dokumentohet me prova ligjore veprimtaria kriminale në fushën e krimeve ndaj personit, e 34-vjeçarit që është organizatori dhe porositësi i dy vrasjeve të ndodhura gjatë muajit korrik 2020, në qytetin e Elbasanit.

Ekzekutohet masa e sigurisë “Arrest në burg”, për 34-vjeçarin, për veprën penale “Vrasja me paramendin” kryer në bashkëpunim.

Në vijim të punës të bërë nga strukturat hetimore të Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, për dokumentimin e plotë të dy vrasjeve të ndodhura gjatë muajit korrik në Elbasan, pasi një pune hetimore dymujore u bë e mundur zbardhja e plotë e këtyre ngjarjeve.

Në këtë kuadër, paraditen e sotme, nga strukturat e DVP Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, në vijim të operacionit policor të koduar “Shkumbini”, u bë ekzekutimi i masës së sigurisë “Arrest në burg”, lëshuar nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan, bazuar në provat e grumbulluara gjatë hetimit nga strukturat hetimore, për shtetasin E. A., 34 vjeç, banues në Elbasan, për veprën penale “Vrasja me paramendim” kryer në bashkëpunim.

Nga hetimet e kryera rezultoi se ky shtetas është organizatori dhe porositësi i dy vrasjeve të ndodhura më datë 20 korrik në qytetin e Elbasanit, në lagjen “28 Nëntori”, ku u vra me armë zjarri shtetasi Emiljano Ramazani dhe i vrasjes së ndodhur më datë 29.07.2020, në afërsi të varrezave të qytetit, ku mbeti i vrarë me armë të ftohtë shtetasi Regis Runaj.

Nga Sektori për Hetimin e Krimeve të Rënda në Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan, nën drejtimin e Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, po hetohet për përfshirjen e këtij shtetasi në ngjarje të tjera të rënda kriminale të ndodhura kohët e fundit në Elbasan.

Elbasan Police Communication

Elbasan police have uncovered two murders that took place in Elbasan in July, where Emiliano Ramazani and Regis Runaj were killed.

During the police operation codenamed “Shkumbini”, the criminal activity in the field of crimes against the person of a 34-year-old man who is the organizer and the orderer of the two murders that took place is documented with legal evidence.

The security measure “Prison arrest” is executed for 34-year-old Erion Alibej, for the criminal offense “Premeditated murder” committed in collaboration.

“Following the work done by the investigative structures of the Local Police Directorate of Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District, to fully document the two murders that occurred during July in Elbasan, after a two-month investigative work became possible full disclosure of these events. In this context, this morning, from the structures of DVP Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District, following the police operation codenamed “Shkumbini”, was executed the security measure “Prison arrest”, issued by the Court of the Judicial District of Elbasan, based on the evidence gathered during the investigation by the investigative structures, for the citizen Erion Alibej, 34 years old, resident in Elbasan, for the criminal offense “Premeditated Murder” committed in collaboration. ” – reports the police.

This citizen is the organizer and orderer of the two murders that took place on July 20 in the city of Elbasan, in the neighborhood “28 November”, where the citizen Emiliano Ramazani was killed with a firearm and the murder that took place on July 29, 2020, near city ​​cemetery, where citizen Regis Runaj was killed with a cold weapon.

Police are investigating the involvement of this citizen in other serious criminal events that occurred recently in Elbasan.

Elbasan

The police operation codenamed “Shkumbini” continues, conducted by the Local Police Directorate of Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District.

The criminal activity in the field of crimes against the person, the 34-year-old who is the organizer and the orderer of the two murders that took place during July 2020, in the city of Elbasan, is clarified and documented with legal evidence.

The security measure “Prison arrest” is executed for the 34-year-old, for the criminal offense “Murder with premeditation” committed in collaboration.

Following the work done by the investigative structures of the Local Police Directorate of Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District, to fully document the two murders that occurred during July in Elbasan, after a two-month investigative work made possible full of these events.

In this context, this morning, by the structures of DVP Elbasan, under the direction of the Prosecutor’s Office of the Elbasan Judicial District, following the police operation codenamed “Shkumbini”, the security measure “Prison arrest”, issued by the Court, was executed. of the Judicial District of Elbasan, based on the evidence gathered during the investigation by the investigative structures, for the citizen EA, 34 years old, resident in Elbasan, for the criminal offense “Premeditated Murder” committed in collaboration.

The investigation showed that this citizen is the organizer and orderer of the two murders that took place on July 20 in the city of Elbasan, in the neighborhood “November 28”, where the citizen Emiliano Ramazani was shot dead and the murder that took place on July 29. .2020, near the city cemetery, where the citizen Regis Runaj was killed with a cold weapon.

The Sector for Investigation of Serious Crimes in the Local Police Directorate of Elbasan, under the direction of the Prosecution at the Court of First Instance Elbasan, is investigating the involvement of this citizen in other serious criminal events that occurred recently in Elbasan.