Policia greke ka zbardhur krimin brutal të ndodhur në Katerini, ku një burrë u gjet i djegur, ndërsa në kokë i kishin vendosur një kapuç dhe e kishin lidhur në një shtyllë.

Autori i vrasje shokuese është arrestuar nga policia dhe sipas asaj që raportojnë mediat në vend, ai dhe viktima njiheshin prej kohësh pasi të dy ishin përdorues të drogës.

Autori i ka thënë policisë se në vitin 2016, viktima e kishte dorëzuar në polici për drogë, e më pasi ai u arrestua dhe u burgos dhe kjo ka qenë edhe arsyeja që e çoi në krimin makabër.

Si ndodhi vrasja

Fillimisht ai e qëlloi viktimën me një armë gjahu e më pas e dogji trupin e pajetë që të zhdukte edhe gjurmët. Trupi i tij i karbonizuar u gjet i lidhur pas një muri rrethues, pranë një varreze në Kallithea, Katerini.

Greek police have uncovered the brutal crime that took place in Katerini, where a man was found burnt, while a hood was placed on his head and tied to a pole.

The perpetrator of the shocking murder has been arrested by the police and according to what the media in the country report, he and the victim have known each other for a long time since they were both drug users.

The perpetrator told the police that in 2016, the victim had handed him over to the police for drugs, and later he was arrested and imprisoned and this was the reason that led him to the macabre crime.

How the murder happened

He first shot the victim with a shotgun and then burned the lifeless body to wipe out the traces as well. His carbonized body was found tied behind a perimeter wall, near a cemetery in Kallithea, Katerini.