Detaje të reja kanë ardhur për ngjarjen tragjike të mbrëmjes së sotme në spitalin “Shefqet Ndroqi”, ku nje 65-vjeçar ndërroi jetë pasi u vethodh nga kati i katërt ku ishte shtruar.

Bëhet me dije se janë marrë në pyetje disa familjarë dhe mjekë, që kanë ndjekur rastin e 65-vjecarit nga Klosi, Hasan Miri.

Disa nga mjekët kanë deklaruar pranë grupit hetimor se pacienti Hasan Miri, ka shfaqur ditën e sotme, sjellje jo të qëndrueshme dhe të rënduar psikologjike.

65-vjeçari nga Klosi, është vjehrri i deputetit Gjetan Gjetani.

Mësohet se pas konfirmimit me Covid-19, mjekët i kanë rekomanduar 65-vjeçarit të qëndrojë i izoluar në shtëpi, por ditën e djeshme gjendja e tij shëndetësore është përkeqësuar.

Për shkak të kësaj gjendje ai u transportua në “Covid 2” për trajtim më të specializuar mjekësor.

Por si mundi 65-vjeçari ti shpëtojë vëmendjes së bluzave të bardha dhe të kryej aktin ekstrem?

Nga deklarimet e para të mjekëve të turnit, dhe atyre që kanë ndjekur rastin e 65-vjeçarit, mësohet se në momentin kur ai ka kryer aktin ekstrem, ka qenë i vetëm në dhomën ku ishte shtruar, dhomë e cila kishte vetëm dritare.

Jashtë kamerave, mbesa e viktimës tha se 65-vjeçari, edhe më herët ka vuajtur nga depresioni dhe është kuruar.

Lajmi se ishte prekur nga koronavirusi, ka rënduar më tepër gjendjen psikologjike të tij.

Ndërkohë vetë deputeti Gjetani u shpreh për ABC News, se vjehrri i tij kishte shfaqur ditën e sotme gjendje të rënduar psikologjike, ndërsa u shpreh se do të flasë në një tjetër moment për ngjarjen.

Ngjarja e rëndë e mbrëmjes së sotme, pason atë të 13 gushtit, ku një i ri në gjendje të rënduar psikologjike, u hodh nga ky spital dhe fatkeqësisht ndërroi jetë.

New details have come for the tragic event of tonight in the hospital “Shefqet Ndroqi”, where a 65-year-old died after being taken from the fourth floor where he was hospitalized.

It is reported that several family members and doctors have been questioned, who have followed the case of the 65-year-old from Klosi, Hasan Miri.

Some of the doctors have stated to the investigative group that the patient Hasan Miri, has shown today, unstable and aggravated psychological behavior.

The 65-year-old from Klosi is the father-in-law of the deputy Gjetan Gjetani.

It is learned that after the confirmation with Covid-19, the doctors recommended the 65-year-old to stay isolated at home, but yesterday his health condition worsened.

Due to this condition he was transported to “Covid 2” for more specialized medical treatment.

But how could the 65-year-old escape the attention of the white shirts and perform the extreme act?

From the first statements of the doctors on duty, and those who have followed the case of the 65-year-old, it is learned that at the moment when he committed the extreme act, he was alone in the room where he was hospitalized, a room which had only windows.

Off-camera, the victim’s granddaughter said the 65-year-old had previously suffered from depression and had been cured.

The news that he was affected by the coronavirus has aggravated his psychological condition.

Meanwhile, MP Gjetani himself told ABC News that his father-in-law had shown a serious psychological condition today, while he said that he would speak at another moment about the event.

The serious event of tonight, follows that of August 13, where a young man in a serious psychological condition, was thrown from this hospital and unfortunately passed away.