Dita e djeshme për pak sa nuk u kthye në një tragjedi, pasi pati një ngjarje që ngriu zemrat e mijërave tifozëve gjatë ndeshjes Danimarkë-Finlandë. Zemra e futbollistit ndali për pak minuta të gjithë u shokuan dhe ngelën pa fjale, sytë e mijërave tifozëve u mbushën me lot.

Futbollisti danez Eriksen pësoi arrest kardiak në fushë, jekët i bënë masazh kardiak mesfushorit ndërkohë që sikurse mund të shohim nga fotoja prekëse e mëposhtme kanë qenë shokët e tij të ekipit që e rrethuan me lot në sy.

Arsyeja e këtij veprimi ka qenë për të ruajtur privatësinë e tij në ato momente të vështira dhe për të mos u kapur nga kamerat.

11 000 tifozët e stadiumit të Kopenhagenit ranë në heshtje, ndërsa lojtari doli me barrelë, i shoqëruar nga shokët e tij të skuadrës, pas 10 minutash trajtimi mjekësor.

Yesterday almost turned into a tragedy, as there was an event that froze the hearts of thousands of fans during the Denmark-Finland match. The footballer’s heart stopped for a few minutes everyone was shocked and left speechless, the eyes of thousands of fans were filled with tears.

Danish footballer Christian Eriksen suffered a cardiac arrest on the field, the jacks massaged the midfielder while, as we can see from the touching photo below, it was his teammates who surrounded him with tears in their eyes.

The reason for this action was to maintain his privacy in those difficult moments and not to be caught by the cameras.

The 11,000 fans of Copenhagen Stadium fell silent as the player came out on a stretcher, accompanied by his teammates, after 10 minutes of medical treatment.