Fjolla Morina, këngëtarja e njohur shqiptare është kthyer ditët e fundit në kryefjalën e mediave shqiptare dhe atyre të Kosovës pasi u kap me dy armë në makinë dhe u la në arrest shtëpie në Kukës.

Si fillim u aludua se ishte 2-muajshe shtatzënë, por më pas rezultoi se ky ishte një skenar i stisur t’i shpëtonte vendimit të gjykatës.

“Prive” ka publikuar disa foto nga banesa ku ajo po qëndron në arrest shtëpie në qytetin verior. Këngëtarja është kapur duke u ajrosur në dritare teksa shkruan në telefon. Ajo shoqërohet nga dy vajzat e saj, teksa arsyeja pse iu dha ajo masë sigurie ishte vajza e vogël Alyah.

Fjolla Morina, the well-known Albanian singer, has recently returned to the headlines of the Albanian and Kosovo media after she was caught with two guns in her car and left under house arrest in Kukës.

At first it was alleged that she was 2 months pregnant, but then it turned out that this was a scenario designed to escape the court decision.

“Prive” has published some photos from the apartment where she is under house arrest in the northern city. The singer was caught airing in the window while writing on the phone. She is accompanied by her two daughters, while the reason why she was given that security measure was the little girl Alyah.