Një ngarje e pazakontë është regjistruar në Kolumbi, ku një mësues fizike i një shkolle katolike përvec mësimit online i ka falur studentëve dhe një skenë hot me gruan e tij. Mësuesi i fizikës pas mësimit ka vendosur fytyrën e tij në dekoltenë e bashkëshortes dhe e ka puthur atë, i pavetëdijshëm se kamera e kompjuterit të tij ishte e hapur.

Ruben Dario Parras puthi gjoksin e bashkëshortes së tij gjatë orës mësimore, ndërsa pamjet u incizuan nga një nxënëse që ishte në Zoom, e cila më pas i shpërndau pamjet në rrjetet sociale. Parras ka kërkuar falje për ngjarjen në fjalë, ndërsa drejtori i shkollës ka nisur hetimet. Incidentet me aplikacionin Zoom janë bërë mjaft të shpeshta gjatë pandemisë, pasi njerëzit aksidentalisht po shfaqin më shumë sesa kanë për qëllim.

An unusual drive has been recorded in Colombia, where a physical education teacher at a Catholic school in addition to online teaching has forgiven students and a hot scene with his wife. The physics teacher after class placed his face on his wife’s cleavage and kissed her, unaware that his computer camera was open.

Ruben Dario Parras kissed his wife’s chest during class, while the footage was recorded by a schoolgirl who was in Zoom, who then shared the footage on social media. Parras has apologized for the incident in question, while the school principal has launched investigations. Incidents with the Zoom app have become quite common during the pandemic, as people are accidentally displaying more than they intended.