Një 40-vjeçar shqiptar është gjetur i vdekur në një fshat të Trikalas. Mediat greke raportojnë se ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë kur shqiptari së bashku me një tjetër bashkëatdhetar shkuar për të vjedhur një biznes.

Sipas informacioneve, 40-vjeçari me origjinë shqiptare humbi jetën në orët e para të së enjtes në Agrielia, Trikala, kur motori me të cilin po ngiste u përplas me një makinë.

Përplasja ishte shumë e dhunshme dhe 40-vjeçari humbi jetën menjëherë, ndërsa pasagjeri i tij u largua nga vendi i aksidentit dhe thuhet se ishte i plagosur.

Në të njëjtin informacion thuhet se veglat e vjedhjes u gjetën në çantën që 40-vjeçari kishte mbi të, fakt që e çon Policinë në përfundimin se ata janë hajdutë, ndërsa diçka që e përforcon këtë përfundim është se më herët kishte vjedhje të bizneseve në zonën e gjerë.

A 40-year-old Albanian was found dead in a village in Trikala. Greek media report that the event happened two days ago when the Albanian together with another compatriot went to steal a business.

According to the information, the 40-year-old of Albanian origin lost his life in the early hours of Thursday in Agrielia, Trikala, when the motorcycle he was driving collided with a car.

The collision was very violent and the 40-year-old lost his life immediately as his passenger fled the scene of the accident and was reportedly injured.

The same information states that the theft tools were found in the bag that the 40-year-old had on him, a fact that leads the Police to conclude that they are thieves, while something that reinforces this conclusion is that there were earlier thefts of businesses in the area. wide.