Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Aeroportin e Rinasit, por që për fat të mirë ka kaluar pa pasoja në njerëz.

Një avion me 180 pasagjerë ka pësuar defekt, çka ka bërë që pasagjerët të mbeten të bllokuar në bord për rreth 3-4 orë.

Qytetarët kanë informuar se personeli i avionit nuk i kanë lënë të zbresin si dhe nuk u kanë dhënë informacion mbi atë që po ndodh.

Avioni sipas pasagjerëve nuk është rregulluar ende dhe ata kanë frikë të fluturojnë sërisht me të, pasi mendojnë se mund të pësojë difekt sërish në fluturim.

Agjencitë ku kanë prerë biletat u kanë komunikuar pasagjerëve se nëse ata zbresin nga avioni biletat e tyre nuk do të rimbursohen.

A serious event happened today at Rinas Airport, but which fortunately passed without consequences on people.

A plane with 180 passengers suffered a defect, which left passengers stranded on board for about 3-4 hours.

Citizens informed that the plane crew did not let them get off and did not give them information on what was happening.

The plane according to the passengers has not been fixed yet and they are afraid to fly with it again, as they think it may suffer a defect in flight again.

The ticketing agencies have informed the passengers that if they get off the plane their tickets will not be refunded.