Një ditë pas mbërritjes në Tiranë nga Bjellorusia, futbollisti i Kombëtares, Odise Roshi ka shpallur fejesën me modelen Silvi Shkëmbi, në një festë tepër private ku ishin të ftuar rreth 100 veta në ambientet e një lokali luksoz në Tiranë.

Duket se rregullat antiCovid për të frenuar përhapjen e virusit nuk e kanë ndalur çiftin e ri, duke shkelur kështu masat parandaluese.

Top Channel ka mësuar se të pranishëm ishin edhe shokët e tij të ekipit.

Dhurata e futbollistit të Groznit, Odise Roshi për bashkëshorten e tij kanë qenë një unazë me diamante, e cila kishte një vlere prej 20.000 euro dhe një ore gjithashtu me gurë të çmuar që arrinte vlerën e 30.000 eurove.

A day after arriving in Tirana from Belarus, the football player of the National Team, Odise Roshi has announced his engagement to the model Silvi Shkëmbi, in a very private party where about 100 people were invited to the premises of a luxury bar in Tirana.

It seems that antiCovid rules to curb the spread of the virus have not stopped the young couple, thus violating preventive measures.

Top Channel has learned that his teammates were also present.

The gift of the football player from Grozny, Odise Roshi to his wife were a diamond ring, which had a value of 20,000 euros and a watch also with precious stones that reached the value of 30,000 euros.