Një qytetar në Korçë mbrëmjen e sotme ka ndërruar jetë pasi u përplas për vdekje nga makina e policisë. Aksidenti ka ndodhur në aksin Korçë-Maliq në fshatin Çiflig rreth orës 22:50.

Sipas njoftimit zyrtar, makina e policisë tip “Ford” aksidentoi kalimtarin Bajram Zyberi 64 vjeç, i cili ende nuk është identifikuar.

Policia thekson se grupi hetimor në bashkëpunim me Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, nën drejtimin e Prokurorisë Korçë, po kryejnë veprimet hetimore për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes./

Korçë/Informacion paraprak

Më datë 22.04.2021, rreth orës 22:50, në aksin rrugor Korçë-Maliq, pranë fshatit Çiflig, Korçë, automjeti i policisë tip “Ford”, ka aksidentuar një këmbësor rreth 45 vjeç, ende i paidentifikuar, i cili për pasojë ka ndërruar jetë.

Grupi hetimor në bashkëpunim me Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, nën drejtimin e Prokurorisë Korçë, po kryejnë veprimet hetimore për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

A citizen in Korça died this evening after being hit to death by a police car. The accident happened on the Korça-Maliq axis in the village of Çiflig around 22:50.

According to the official announcement, the police car type “Ford” crashed the passer-by about 45 years old, who has not been identified yet.

The police emphasizes that the investigative group in cooperation with the Service for Internal Affairs and Complaints, under the direction of the Korça Prosecutor’s Office, are carrying out investigative actions to fully clarify the circumstances of the event.

Korça / Preliminary information

On 22.04.2021, around 22:50, on the road axis Korçë-Maliq, near the village Çiflig, Korçë, the police vehicle type “Ford”, injured a pedestrian about 45 years old, still unidentified, who as a result has passed away.

The investigative group in cooperation with the Service for Internal Affairs and Complaints, under the direction of the Korça Prosecutor’s Office, is conducting investigative actions to fully clarify the circumstances of the event.