Një áksident ka ndodhur ditën e sotme në Fier, ku në të është përfshirë makina e policisë.

Raportohet se në lagjen “Sheq i Madh”, në afërsi të vendit të quajtur “Vija e ngjalës”, një automjet tip “Golf”, ende i paidentifikuar, duke dalë nga një rrugë dytësore për në rrugë kryesore, i ka prerë rrugën automjetit të policisë tip “Honday” me drejtues punonjësin e policisë K. C, i cili lëviste në drejtimin Sheq-Fier.

Si rezultat i manovrës për të shmangur áksidentin, automjeti i policisë ka dalë nga rruga dhe është përplasur me një pemë. Gjithashtu, ka goditur dhe dëmtuar lehtë një këmbësor, shtetasin M. M., 54 vjeç, i cili pasi mori mjekim në spital u largua për në banesë.

 

Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Fier, kun ë të është përfshirë makina e policisë.

Raportohet se në lagjen “Sheq i Madh”, në afërsi të vendit të quajtur “Vija e ngjalës”, një automjet tip “Golf”, ende i paidentifikuar, duke dalë nga një rrugë dytësore për në rrugë kryesore, i ka prerë rrugën automjetit të policisë tip “Honday” me drejtues punonjësin e policisë K. C, i cili lëviste në drejtimin Sheq-Fier.

Si rezultat i manovrës për të shmangur áksidentin, automjeti i policisë ka dalë nga rruga dhe është përplasur me një pemë. Gjithashtu, ka goditur dhe dëmtuar lehtë një këmbësor, shtetasin M. M., 54 vjeç, i cili pasi mori mjekim në spital u largua për në banesë.

An accident occurred today in Fier, where a police car was involved.

It is reported that in the neighborhood “Sheq i Madh”, near the place called “Vija e gjalës”, a vehicle type “Golf”, still unidentified, coming out of a secondary road to the main road, has cut the road to the vehicle of police type “Honday” led by police officer K. C, who was moving in the direction of Sheq-Fier.

As a result of the maneuver to avoid the accident, the police vehicle went off the road and collided with a tree. He also hit and slightly injured a pedestrian, citizen M. M., 54 years old, who after receiving treatment in the hospital left for the apartment.