Në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme një makinë është përfshirë nga flαkët në qytetin e Librazhdit.

Makina mësohet se është në pronësi të shtetasit Petrit Xhepi, punonjës policie.

Dyshohet që zjαrri ishte i qëllimshëm dhe në disa kamera të bizneseve, policia ka parë një person të maskuar me kapuç gjë e cila ka forcuar dyshimet, se mund të këtë qenë zjαrrëvënie e qëllimshme.

Petrit Xhepi punon në Drejtorinë e Policisë Elbasan me anti-kṙimin. Po ashtu mësohet se edhe bashkëshortja e Petrit Xhepit është oficere policie.

 

In the early hours of today morning, a car was engulfed in flames in the town of Librazhd.

The car is learned to be owned by citizen Petrit Xhepi, a police officer.

It is suspected that the fire was intentional and in some business cameras, the police saw a person disguised in a hood, which strengthened the suspicions that it may have been a deliberate arson.

Petrit Xhepi works in the Elbasan Police Directorate with anti-theft. It is also learned that Petrit Xhepi’s wife is also a police officer.