Atentat Shefit të Policisë Bashkiake të Malësisë së Madhe!

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 12:40 te Stacioni i Pompave, në Dobraç atje ku ndodhen “5 heronjtë e Vigut”.

Mësohet se i plagosur ka mbetur Mentor Hasanaj 39-vjeç, shefi i policisë dhe babai i tij Xhelal Hasanaj 74-vjeç.
Makina e policisë ka marrë plumba nga ana e shoferit.

Nga sa raportohet deri më tani, autorë kanë qenë 2 persona me motor.
Nuk dihen ende shkaqet, por mendohet se ka lidhje me detyrën e tij.

Policia po bën krehjen e zonës për të rënë në gjurmë të autorëve.

 

Assassinations of the Chief of the Municipal Police of Malësia e Madhe!

The event took place around 12:40 at the Pumping Station, in Dobrac, where the “5 heroes of Vig” are located.

It is learned that 39-year-old Mentor Hasanaj, police chief and his father Xhelal Hasanaj 74-year-old were injured.
The police car received bullets from the driver.

From what has been reported so far, the perpetrators were 2 people with motorcycles.
The causes are not yet known, but it is thought to be related to his duty.

Police are combing the area to track it down