Një punonjës policie në Fier ka shkruar në spital me plagë plumbi. Mënyra sesi 39-vjeçari Kleodian Lamaj është plagosur mbetet ende e paqartë për policinë.

Vetë 39-vjeçari, i cili ndodhet nën kujdesin e mjekëve, është shprehur se është vetëplagosur aksidentalisht. Grupi hetimor në bashkëpunim me SHÇBA dhe Prokurorinë po punojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

NJOFTIMI I POLICISË

Informacion paraprak

Sot rreth orës 21:20, në spitalin e Fierit, ka shkuar i plagosur me armë zjarri në këmbë në rrethana ende të paqarta, punonjësi i policisë K. L., 39 vjeç, banues në Fier, (punonjës i Komisariatit të Policisë Peqin), i cili ndodhet nën kujdesin e mjekëve. Punonjësi i policisë paraprakisht ka deklaruar se është vetëplagosur aksidentalisht. Grupi hetimor në bashkëpunim me SHÇBA dhe Prokurorinë po punojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A police officer in Fier wrote to the hospital with bullet wounds. How 39-year-old Kleodian Lamaj was injured remains unclear to police.

The 39-year-old himself, who is under the care of doctors, has stated that he accidentally injured himself. The investigative group in cooperation with the CIA and the Prosecution are working to clarify the circumstances of the event.

POLICE NOTICE

Preliminary information

Today around 21:20, in the hospital of Fier, went wounded with a firearm in the leg in still unclear circumstances, police officer KL, 39 years old, resident in Fier (employee of the Police Commissariat Peqin), who is under the care of doctors. The police officer previously stated that he had accidentally injured himself. The investigative group in cooperation with the CIA and the Prosecution are working to clarify the circumstances of the event.