Një video e dërguar në redaksinë e Shqiptarja.com tregon se si një efektiv policie që kryen skena të turpshme me një vajzë të re në mes të rrugës gjatë orëve të mbrëmjes.

Një video e dërguar në redaksinë e Shqiptarja.com tregon se si një efektiv policie që kryen skena të turpshme me një vajzë të re në mes të rrugës gjatë orëve të mbrëmjes. Nuk dihet se kur dhe ku është bërë video. Këto skena janë të pahijshme dhe të papranueshme nga një efektiv policie i cili është në krye të detyrës.

Gjithashtu nëse kjo video është bërë gjatë ditëve të fundit, atëherë është shkelur dhe rregulli i karantinës ku vajzës së re nuk i lejohet të dalë jashtë.

Strukturat e policisë janë të angazhuara për garantimin e masave dhe sigurisë së qytetarëve në këto ditë të izolimit dhe nëse kjo video është e periudhës gjatë pandemisë, kemi një shkelje të hapur të ushtrimit të funksionit dhe respektimit të rregullave të vendosura për këtë situatë.

Polici që qëndron në timonin e makinës së policisë së shtetit nuk nguron të bëj skena të turpshme me vajzën duke mos u shqetësuar se është në orarin e punës, i veshur me uniformën e Policisë së Shtetit.

A video sent to the editorial office of Shqiptarja.com shows how a police officer who performs shameful scenes with a young girl in the middle of the street during the evening hours.

A video sent to the editorial office of Shqiptarja.com shows how a police officer who performs shameful scenes with a young girl in the middle of the street during the evening hours. It is not known when and where the video was made. These scenes are inappropriate and unacceptable by a police officer who is on duty.

Also, if this video was made in the last few days, then the quarantine rule has been violated, where the young girl is not allowed to go out.

Police structures are committed to guaranteeing the measures and safety of citizens in these days of isolation and if this video is of the period during pandemics, we have an open violation of the exercise of function and respect for the rules established for this situation.

The policeman behind the wheel of the state police car does not hesitate to make embarrassing scenes with the girl, not worrying that he is on duty, wearing the uniform of the State Police.