Kamera e trupit të një polici në Kaliforni, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kanë fiksuar momentin kur oficeri shpëton një grua që kishte ngecur brenda një makine të përfshirë nga flakët. Ngjarja raportohet se ka ndodhur në një autostradë, në Davis.

Polici Pheng Ly, ishte i pari që mbërriti në vendngjarje dhe nxori të gjallë nga makina e shkrumbuar gruan, e cila e kishte pulsin e dobët dhe merrte frymë me vështirësi.

“Askush nuk pati guxim të futet në zjarr, duke marrë parasysh rrezikun e kuptoj këtë.

E kuptova se jeta e saj varej nga veprimi im dhe për 60 sekonda mu desh t nxjerr nga vetura dhe largoj nga zjarri”, ka deklaruar polici për mediat vendase.

Cameras of the body of a police officer in California, United States of America, have captured the moment when the officer rescues a woman who was stuck inside a car engulfed in flames. The incident reportedly happened on a highway, in Davis.

Officer Pheng Ly, was the first to arrive at the scene and pulled the woman alive from the burnt car, who had a weak pulse and was having difficulty breathing.

“No one dared to enter the fire, given the danger I understand this.

“I realized that her life depended on my action and for 60 seconds I had to get out of the car and get away from the fire”, the police stated for the local media.