I hyjnë në banesë dhe i vjédhin pistoletën policit 28 vjeçar.

Persona të paidentifikuar kanë hyrë në banesën e një punonjësi policie në Tiranë dhe i kanë vjedhur armën e shërbimit.

28 vjecari me inicialet M.Ll të cilit i kanë vjedhur armën është punonjës i patrullës së përgjithshme.
Çështja po hetohet nga Prokuroria.

They enter the apartment and throw the pistol at the 28-year-old police officer.

Unidentified persons entered the apartment of a police officer in Tirana and stole his service weapon.

The 28-year-old with the initials M.Ll, whose weapon was stolen, is an employee of the general patrol.
The case is being investigated by the Prosecution.