Zëdhënësi i Presidentit, Tedi Blushi ka reaguar ndaj kryeministrit Edi Rama, i cili ngriti pyetjen përse Ilir Meta dhe Sali Berisha votuan pro raportit të Dick Martyn, i cili do ti shkaktonte dëme të mëdha Kosovës. Blushi nuk është kursyer aspak duke e cilësuar Ramën si “fyesin më të ndyrë të luftës së UÇK, kryepis si dhe këlysh të rrahur fort”, dhe e ftoi sërish në përballje publike me Metën për të marrë përgjigje sy më sy.

Presidenca e fton që të mbajë shënim tre porosi dhe i thekson Ramës që “Nuk do ketë Kim Philby që ta shpëtojë!”

Reagimi i Presidencës: Edvin Kristaq Tradhtia, armiku më i egër i kombit shqiptar, pupaci i fëlliqur i qarqeve më antishqiptare në planet, fyesi më i ndyrë i luftës së UÇK-së e gjakut të Dëshmorëve, nxitësi më i flaktë i urrejtjes ndaj Kosovës nëpërmjet veglave të UDB-së në Prishtinë e Tiranë, frikacaku që kalon Morinën me antiplumb dhe makinë të blinduar nga frika e ndëshkimit kombëtar, ka bërë sot një pyetje publike.

E ftojmë Esadistin të dalë në përballje me Presidentin Meta para të gjithë kombit shqiptar dhe për të marrë përgjigjen sy më sy.

Sa për mufkat që lëshon nga Twitter-i, as meritojnë përgjigje.

Kush të urdhëroi ty KryePis të hidhje në gjyq Kryeministrin e Kosovës?

Pse nuk ta mbajti të shkoje në gjyq o këlysh i rrahur që i vogël?

Edvin Kristaq Tradhtia dëgjoji mirë dhe mbaji shënim këto tre porosi:

1.Ju shmange gjyqit që hape në Prishtinë por drejtësisë së kombit shqiptar nuk ke për t’i shpëtuar kurrë!

2.Mos e përmend më Presidentin Ilir Meta për çështjen e Kosovës dhe çështjen kombëtare se nuk do kesh kohë as të pendohesh o Esadist i fëlliqur!

3.Nuk do ketë Kim Philby që të të shpëtojë!

Presidential spokesman Tedi Blushi reacted to Prime Minister Edi Rama, who raised the question of why Ilir Meta and Sali Berisha voted in favor of Dick Marty’s report, which would cause great damage to Kosovo. Blushi was not spared at all, describing Rama as “the dirtiest insulter of the KLA war, a leader and a severely beaten puppy”, and invited him again to a public confrontation with Meta to get a face-to-face response.

The presidency invites him to take note of three messages and stresses to Rama that “There will be no Kim Philby to save him!”

Presidency reaction: Edvin Kristaq Tradhtia, the fiercest enemy of the Albanian nation, the filthy puppet of the most anti-Albanian circles on the planet, the dirtiest insulter of the KLA war and the blood of the Martyrs, the most ardent instigator of hatred towards Kosovo through UDB tools in Prishtina and Tirana, the coward who passes Morina with a bulletproof vest and armored car for fear of national punishment, has asked a public question today.

We invite the Assadist to confront President Meta in front of the entire Albanian nation and to receive the answer face to face.

As for the muffs he emits from Twitter, they do not even deserve an answer.

Who ordered you, Chief Minister, to sue the Prime Minister of Kosovo?

Why didn’t you keep him from going to court, you beaten puppy since he was little?

Edvin Kristaq Tradhtia listen carefully and take note of these three messages:

1. You avoided the trial that you opened in Prishtina, but you will never escape the justice of the Albanian nation!

2. Do not mention President Ilir Meta for the issue of Kosovo and the national issue that you will not even have time to repent, dirty Esadist!

3. There will be no Kim Philby to save you!