Kryetari i Gjykatës në Elbasan Zihni Shahu ka dhënë dorëheqjen dhe është larguar nga detyra.

Mësohet se Zihni Shahu ka paraqitur dorëheqjen e tij pranë KLGJ-së.

Zihni Shahu, qëndroi në këtë detyrë për gati 10 muaj, pasi u emërua nga KLGJ për të drejtuar gjykatën e Elbasanit, menjëherë sapo “Vettingu” shkarkoi Sulejman Kurtin.

Mësohet se vetingu ka detyryar kryetarin e gjykatës së Elbasanit, Zihni Shahu, të japë dorëheqjen dhe të largohet vullnetarisht nga detyra.

Shahu, do vijojë të qëndrojë në detyrë deri në fund të muajit, ku do kryejë dorëzimin e dosjeve dhe materialeve të tjera të punës.

The President of the Court in Elbasan, Zihni Shahu, has resigned and resigned.

It is learned that Zihni Shahu has submitted his resignation to the HJC.

Zihni Shahu, remained in this position for almost 10 months, after being appointed by the HJC to run the court of Elbasan, as soon as “Vettingu” fired Sulejman Kurti.

It is learned that the vetting has forced the president of the court of Elbasan, Zihni Shahu, to resign and resign voluntarily.

Shahu will continue in office until the end of the month, where he will submit files and other work materials.