Si pasojë e një aksídenti automobilistik, ka ndërruar jetë presidenti i klubit të futbollit për femra në Malishevë, Albert Krasniqi. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e kaluar ndërsa është bërë i ditur nga vetë klubi i cili ka shprehur kèqardhjen për ngjarjen e dhímbshme.

Aksídenti mësohet se ka ndodhur në fshatin Tërpezë të Malishevës rreth orës 22:40. Krasniqi ishte në njëjtën kohë dhe aktivist i Nismës Socialdemokrate.

Mesazhi i klubit të futbollit për femra të Malishevës: Lamtumire Kryetari yne Albert Krasniqi! Albert diten e fundit te jetes tende e kaluam se bashku duke bere planifikimet tona, per te ardhmen e klubit, ato planifikime te cilat mbeten ne gjysem.

Ishin oret e vona te mbremjes, kur nuk kishte shume kohe qe u pershendete nga ne per tu takuar serisht me ne, ndodhi aksídentit fatal qe ta mori jeten ne lulen e rinise.
Ishe dhe do te mbetesh gjithmone ne zemrat tona ashtu sic ishe i vecante, i urte, i mencur , e bujar sic dite ti. Lamtumire Kryetar! Te qofte i lehte dheu i Kosoves!

As a result of a car accident, the president of the women’s football club in Malisheva, Albert Krasniqi, passed away. The event took place last night while it was announced by the club itself, which expressed its regret for the painful event.

It is learned that the accident happened in the village of Tërpezë in Malisheva around 22:40. Krasniqi was also an activist of the Social Democratic Initiative.

The message of the Malisheva women’s football club: Farewell to our President Albert Krasniqi! Albert, we spent the last day of your life together doing our planning, for the future of the club, those plans which remain in half.

It was late in the evening, when it was not long before he greeted us to meet us again, that the fatal incident happened to take his life in the flower of youth.
You were and will always remain in our hearts as you were special, wise, wise, generous as you know. Goodbye Chairman! May the soil of Kosovo be light!