Fotoja e kryeministres daneze Mette Frederiksen duke pastruar xhamat e shtëpisë po bën xhiron e rrjetit. Ajo e postoi foton në rrjetet sociale dhe krahas saj shkroi: “Dielli i fundjavës dhe i dimrit”.

Frederiksen krahas aktivitetit të saj politik, ka vendosur që fundjavën ta kalojë në shtëpi, ku ka gjetur kohë për t’u marrë me pastrimin e saj.

Ndër të tjera ajo shkruante:

Nuk kam pasur shumë kohë për të pastruar shtëpinë muajt e fundit. Një e diel e gëzuar për të gjithë.

Frederiksen është kryeministre e Danimarkës që nga qershori i vitit 2019-ë dhe udhëheqëse e socialdemokratëve që nga qershori i vitit 2015. Gjithashtu ajo është kryeministrja më e re në moshë e zgjedhur në Danimarkë.

Photo of Danish Prime Minister Mette Frederiksen cleaning the windows of the house is making the rounds of the network. She posted the photo on social media and wrote next to it: “Weekend and winter sun”.

Frederiksen, in addition to her political activity, has decided to spend the weekend at home, where she has found time to deal with her cleaning.

Among other things she wrote:

I have not had much time to clean the house the last few months. A happy Sunday to all.

Frederiksen has been Prime Minister of Denmark since June 2019 and leader of the Social Democrats since June 2015. She is also the youngest elected Prime Minister of Denmark.