Princi i Kurorës së Dubait, “Hamdan” ka aq shumë para sa që do të duhej kohë e gjatë për t’i numëruar paratë e tij.

Familja mbretërore e Dubait është e njohur për pasurinë e saj dhe në një video të publikuar flitet për një nga anëtarët e familjes.

Emri i plotë të Princit të Dubait është Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum por ai është i njohur si “Fazza” nga emri i tij i përdorur në Instagram.

Bëhet fjalë për djalin e dytë të Sheik Mohamed bin Rashid Al Maktoum, nënkryetar dhe kryeministër i Emirateve të Bashkuara Arabe, dhe Emir (sundimtar) i Dubait.

Në listën e Forbes, ai është nga të rinjtë më të pasur në botë, pasi pasuria e babait të tij llogaritet në rreth 18 miliardë dollarë.

Dhe sipas një përshkrimi të një videoje, ai këto i ka “para me thasë” të cilat nuk i kursen.

Kështu, siç thuhet më tej, ai ka një jaht privat në vlerë prej 400 milionë dollarësh që është i njohur si “Jahti i Dubait”.

Ky jaht thuhet të ketë të gjitha gjërat e nevojshme, që madje as edhe disa hotele me pesë yje nuk i kanë dhe ka një kapacitet ku mund të qëndrojnë 48 njerëz. Por ky nuk është jahti i vetëm i tij.

Përveç jahteve, ai ka edhe shumë vetura superluksoze. Ai ka vetura në vlerë prej 1 milion dollarë, përfshirë edhe një LaFerrari.

Veç kësaj, koleksioni i veturave të tij përfshin edhe një Mercedes G63 AMG, Mercedes AMG SLS, Lamborghini Veneno, Mc Laren P1, Buggati Veyron – dhe jo vetëm

Ai gjithashtu ka një deve për të cilën thuhet se ka paguar 27 milionë dollarë.

Megjithatë, edhe pse bën një jetë luksoze ku njihet edhe si një fans i sporteve aventureske, ai është i njohur edhe si bamirës.

The Crown Prince of Dubai, Hamdan, has so much money that it would take a long time to count his money.

The royal family of Dubai is known for its wealth and in a published video it talks about one of the family members.

The full name of the Prince of Dubai is Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum but he is known as “Fazza” from his name used on Instagram.

He is the second son of Sheikh Mohamed bin Rashid Al Maktoum, vice president and prime minister of the United Arab Emirates, and Emir (ruler) of Dubai.

In the Forbes list, he is one of the richest young people in the world, as his father’s fortune is estimated at about $ 18 billion.

And according to a description of a video, he has these “money in bags” which he does not save.

So, as it is further stated, he has a private yacht worth $ 400 million which is known as the “Dubai Yacht”.

This yacht is said to have all the necessary things, that even some five-star hotels do not have and has a capacity where 48 people can stay. But this is not his only yacht.

In addition to yachts, it also has many super-luxury cars. It has cars worth $ 1 million, including a LaFerrari.

In addition, its car collection includes a Mercedes G63 AMG, Mercedes AMG SLS, Lamborghini Veneno, Mc Laren P1, Buggati Veyron – and more.

He also has a camel that is said to have paid $ 27 million.

However, even though he leads a luxurious life where he is also known as a fan of adventurous sports, he is also known as a charity.