Është ndarë nga jeta pedagogu i filozofisë në Universitetin e Korçës dhe drejtori i gjimnazit jopublik “Platon” Dion Tushi.

Njoftimin e kanë bërë të afërmit e profesoritm ku mësohet se Dion Tushi të ketë rënë nga çatia e shtëpisë së tij aksidentalisht pasi ka pësuar hemorragji te brendshme ka humbur jetën.

Ai është transportuar ne spital por nuk ka mundur te mbijetoje si pasoje e dëmtimeve. Pedagogu u nda nga jeta në moshën 49 vjeçare.

The professor of philosophy at the University of Korça and the director of the non-public gymnasium “Platon” Dion Tushi has passed away.

The announcement was made by the relatives of the professor where it is learned that Dion Tushi fell from the roof of his house accidentally after suffering internal hemorrhage and lost his life.

He was transported to the hospital but could not survive due to injuries. The pedagogue passed away at the age of 49.