Prokurori Armand Gurgkuqi ka kërkuar árrest me bùrg për rojen Abaz Dokun dhe tre të rinjtë që pèrdhunuan të miturën 15 vjeçare në Babrru.

Masa do të zhvillohet pranë Gjykatës Penale të Tiranës. Pòlicia dhe prokuroria u vunë në lëvizje nga kallèzimi i familjarëve të vajzës pasi të rinjtë që e pèrdhunuan kanë hedhur në rrjete sociale video të aktit.

Burime të sigurta nga Prokuroria e Tiranës konfirmojnë për Fax News se ngjarja mákabër e përdhùnimit të 15-vjeçares nuk ka ndodhur në ambiente shkolle por në një banesë në Babrru, në afërsi të Bregut të Lumit.

I moshuari, autor i ngjarjes, ka më shumë se dy vite që nuk punon në shkollën e vajzës, ndërsa dyshohet se e ka ngácmuar që gjatë kohës kur ishte në punë. Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur rreth 4 apo 5 muaj më parë dhe është denóncuar vetëm në ditët e fundit në pólici, pasi prindërit e të miturës kanë mësuar të vërtetën.

Personazhet e përfshirë në ngjarje janë të një lagjeje në Breg të Lumit. Pólicia ka dyshime të forta se 65-vjeçari ka abùzuar edhe me të miturë të tjerë.

65-vjeçari me inicialet A.D., jetonte në njëjtën lagje me 15-vjeçaren dhe për një kohë të gjatë e pérndiqte duke i thënë se do t’i shkruante ne muret e lagjes emrin e saj dhe fjalë ofénduese për të në rast se ajo nuk kryente marrëdhënie séksuale

Prosecutor Armand Gurgkuqi has demanded an arrest warrant for guard Abaz Doku and three young men who raped a 15-year-old minor in Babrru.

The measure will take place at the Tirana Criminal Court. The police and the prosecution were set in motion by the report of the girl’s family members after the young people who raped her posted videos of the act on social networks.

Reliable sources from the Tirana Prosecutor’s Office confirm for Fax News that the scandalous event of the 15-year-old’s abduction did not take place in school premises but in an apartment in Babrru, near the River Bank.

The elderly man, the author of the event, has not worked at the girl’s school for more than two years, and it is suspected that he has been harassing her since she was at work. The incident is suspected to have happened about 4 or 5 months ago and has been reported only in the last few days after the juvenile parents learned the truth.

Fax News also learns that all the characters involved in the event are from the same neighborhood on the River Bank. Police have strong suspicions that the 65-year-old has abused other minors.

The 65-year-old, with the initials AD, lived in the same neighborhood as the 15-year-old and for a long time chased her, telling her that she would write her name and words of condolence on the walls of the neighborhood if she did not. sexual intercourse