Lëkundje tërmeti me magnitudë 4.6 i shkallës Rihter dhe me një thellësi prej 5 kilometrash u regjistrua në orën 00:13.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në detin Adriatik, 25 kilometra nga Durrësi, Lëkundja ka zgjatur pak sekonta dhe nuk raportohet për dëme.

Në ditët e fundit janë regjistruar disa lëkundje sizmike në disa zonë në vend, por fatmirësisht nuk ka pasur probleme.

An earthquake measuring 4.6 on the Richter scale and with a depth of 5 kilometers was recorded at 00:13.

The epicenter of the earthquake was in the Adriatic Sea, 25 kilometers from Durres, the quake lasted a few seconds and no damage was reported.

In recent days some seismic tremors have been recorded in some areas in the country, but thankfully there have been no problems.