Një konflikt mes një shqiptari dhe një nigeriani “ka mbajtur peng” për rreth një orë trenin.

Ngjarja ka ndodhur në Itali, në stacionin e Rufinas, Firenze, ndërsa për fat të mirë nuk u raportua për persona të lënduar.

Sipas mediave italiane, në këtë incident u përfshi një 20-vjeçar shqiptar dhe një 32-vjeçar me origjinë nga Nigeria.

Ata filluan të debatonin për arsye banale, ndërsa sherri bëri që treni të qëndronte i bllokuar për gati një orë.
Është dashur ndërhyrja e disa pasagjerëve të tjerë për të qetësuar situatën.

Policia mbërri në vendngjarje dhe mori në pyetje dy protagonistët për të bërë të mundur zbardhjen e ngjarjes.

A conflict between an Albanian and a Nigerian “held hostage” the train for about an hour.

The incident took place in Italy, at the Rufina station, Firenze, while fortunately no injuries were reported.

According to Italian media, a 20-year-old Albanian and a 32-year-old from Nigeria were involved in the incident.

They started arguing for banal reasons, while the quarrel caused the train to be blocked for almost an hour.
It took the intervention of several other passengers to calm the situation.

Police arrived at the scene and interrogated the two protagonists to make it possible to uncover the event.