Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Parlamentin e Spanjës. Në kohën kur po zhvillohej seanca e radhës plenare, një “mik” i paftuar i ka vizituar dhe i ka bërë të ngrihen të gjithë deputetet në këmbë. Në rrjetet sociale po bën xhiron e rrjetit një video ku shihet sesi miu ka hyrë në parlamentin spanjoll dhe ka frikësuar të gjithë deputetët.

Në momentin kur merret vesh se në sallë po lëviz një mi, udhëheqësja e seancës në mënyrë instinktive e mbyll gojën me dorë, ndonëse kishte maskë në fytyrë. Pak çaste më pas, një deputete shihet duke ikur me vrap, ndërsa një deputet hipën mbi karrige për të mos prekur në dysheme nga frika.

An unusual event has been recorded in the Spanish Parliament. At the time when the next plenary session was taking place, an uninvited “friend” visited them and made all the deputies stand up. A video is being circulated on social networks showing how the mouse entered the Spanish parliament and scared all the deputies.

The moment it is learned that a mouse is moving in the hall, the chair of the session instinctively closes her mouth with her hand, even though she had a mask on her face. Moments later, an MP is seen running away, while an MP climbed on a chair to avoid touching the floor in fear.