Një baba i ri shpërtheu në lot pasi një çift të pasurish u ofruan ta ndihmonin të paguante kredinë prej 25 mijë paundësh. Edhe dhe Trejsi Llewellyn, kanë dy fëmijë Majkin dhe Millin dhe marrin thjesht 100 paund në javë, teksa kanë një kredi të madhe për të shlyer. Ata u bënë pjesë e një emision që ndihmon personat në nevojë dhe jeta e tyre ndryshoi përgjithmonë.

Një çift të pasurish, të cilët fitonin rreth 2300 paund në javë falë punës së tyre si financierë u ofruan t’i ndihmonin për të paguar kredinë. Ata jetojnë në një vilë me 5 dhoma me vlerë 1.5 milion paund dhe kanë lëshuar me qira një apartament në Londër me vlerë 1500 paund.

A young father burst into tears after a wealthy couple offered to help pay off the mijë 25,000 loan. Even Tracy Llewellyn, have two children Mike and Mill and receive just pa 100 a week, while having a large loan to repay. They became part of a show that helps people in need and their lives changed forever.

A wealthy couple, who were earning around 00 2300 a week thanks to their work as financiers offered to help them pay off the loan. They live in a 5-room villa worth milion 1.5 million and have rented a apart 1,500 apartment in London.