Shembet rruga që lidh disa fshatra me qytetin e Librazhdit.

Masive të mëdha gurësh dhe inertesh kanë bllokuar rrugën që lidh fshatrat Gurëshpatë, Vila, Qafë Dardhë më bashkinë Librazhd dhe Njësinë Administrative Polis.

Ndërsa për kalimin e mjeteve është hapur një rrugë dytësore.
Nga fotot duket se si masive të mëdha shkëmbore kanë rënë rrugë duke e bërë të pakalueshme.

Një banor shprehet se situata duhet të ishte menaxhuar më parë, para se të ndodhin përmbytjet.

 

The road that connects some villages with the city of Librazhd collapses.

Large masses of stones and inerts have blocked the road that connects the villages of Gurëshpatë, Vila, Qafë Dardhë with the municipality of Librazhd and the Polis Administrative Unit.

A secondary road has been opened for the passage of vehicles.
From the photos it appears how large rock masses have fallen down the road making it impassable.

One resident says the situation should have been managed before the floods occurred.