Një tjetër punëtor shqiptar ka humbur jetën në Itali. Bëhet fjalë për një 56-vjeçar, që jetonte prej shumë vitesh në Firenze të Italisë.

Ai ka rënë nga çatia e një ndërtese dhe ka humbur jetën tragjikisht. Ngjarja e rëndë ndodhi në Prato, pranë Firences, sot rreth orës 9:30.

Menjëherë u njoftua ambulanca, por shqiptari nuk mundi dot t’i mbijetojë plagëve të marra.

56-vjeçari po zëvendësonte disa tjegulla në kapanonin e një ofiçine, kur shkeli në një dritare dhe ra tragjikisht. Drejtuesi i ofiçinës njoftoi menjëherë urgjencën, por dëmtimet e marra ishin shumë të rënda dhe fatale për punëtorin.

Burimi: FirenzeToday | joq

Another Albanian worker lost his life in Italy. It is about a 56-year-old man who lived for many years in Florence, Italy.

He fell from the roof of a building and tragically lost his life. The serious incident took place in Prato, near Florence, today around 9:30.

An ambulance was called immediately, but the Albanian could not survive the injuries.

The 56-year-old was replacing some tiles in the cabin of a workshop when he stepped on a window and fell tragically. The head of the office immediately notified the emergency, but the injuries received were very serious and fatal for the worker.