Pas ditëve të nxehta me temperatura përvëluese, e mërkura do të jetë me vranësira mesatare deri të dendura.

Sipas sinoptikanëve të Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, priten reshje shiu që në orët e para të mëngjesit, fillimisht në Veriperëndim e gradualisht reshjet do të shtrihen edhe në pjesën tjetër të vendit.

Në Veriperëndim, Jugperëndim dhe në Ultësirën Perëndimiorë reshjet do të jenë me intensitet mesatar, në formën e shtrëngatave shoqëruar me shkarkesa elektrike dhe breshër deri në mëngjes.

Gjatë ditës reshjet do të mbeten prezente të herëpasherëshme me intensitet të ulët deri mesatar.

Era do të jetë nga Veriperëndimi- Jugperëndimi 1-10m/s e shoqëruar me një valëzim të forcës 2-3 ballë.

Temperaturat parashikohen me rënie në vlerat maksimale.

zonat malore 17°C deri në 29°C
zonat e ulëta 20°C deri në 32°C
zonat bregdetare 18°C deri në 32°C

After hot days with scorching temperatures, Wednesday will be moderately to dense.

According to the forecasters of the Military Meteorological Service, rain is expected in the early hours of the morning, initially in the Northwest and gradually the rain will spread to the rest of the country.

In the Northwest, Southwest and Western Lowlands the precipitation will be of moderate intensity, in the form of thunderstorms accompanied by electrical discharges and hail until morning.

During the day the precipitation will remain occasionally present with low to medium intensity.

The wind will be from Northwest- Southwest 1-10m / s accompanied by a 2-3 point swell of force.

Temperatures are predicted to drop to maximum values.

mountainous areas 17 ° C to 29 ° C
low areas 20 ° C to 32 ° C
coastal areas 18 ° C to 32 ° C

It is positive with Covid-19, the surgeon is urgently referred to the Infectious Diseases

A surgeon in the city of Berat tested positive for coronavirus.

As News24 reports, the doctor was urgently transferred to the Infectious Diseases Hospital in Tirana.

It is learned that his condition has deteriorated and he needed medical service in the hospital.

The 40-year-old doctor also suffers from diabetes.

The Directorate of Public Health in Berat closed the Surgery Department for disinfection.