Nuk ndalet seria e hakmarrjeve, shpërthim me tritol në banesën e Talo Çelës

Një sasi tritoli i është vendosur banesëa së Talo Çelës në fshatin Katund i Ri në Elbasan, e cila pas shpërthimit ka shkaktuar vetëm dëme materiale.

Mësohet se banesa e Çelos ka qenë bosh në momentin e shpërthimit pasi familjarët prej kohësh ishin larguar nga aty, si pasojë e frikës nga ndonjë hakmarrje e mundshme.

Ky sulm vjen pas një goditje tjetër që atentatorët i dhanë Tao Çelës disa muaj më parë, duke i vrarë vëllanë e tij, taksistin Bujar Çela në kryqëzimin e Bradasheshit.

Policia ka nisur hetimet për gjetjen e autorëve, të cilët duket se po e kërkojnë Çelën krahas saj. Tao Çela akuzohet për grabitje dhe vrasje si dhe për disa ngjarje të tjera kriminale të ndodhura në Elbasan.

Njoftimi i policisë:

Më datë 05.11.2020, rreth orës 04:45, në fshatin Katundi i Ri, Elbasan, në pjesën e jashtme të banesës e cila është e pabanueshme në pronësi shtetasit T.Ç., 49 vjeç, ka shpërthyer një sasi dyshohet lëndë plasëse, ku si pasojë ka vetëm dëme materiale.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar forcat e Policisë dhe grupi hetimor ku vijon veprimet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.

A quantity of TNT was placed on Talo Çela’s apartment in the village of Katund i Ri in Elbasan, which after the explosion caused only material damage.

It is learned that Çelo’s apartment was empty at the time of the explosion as family members had long since left, as a result of fear of possible retaliation.

This attack comes after another blow that the assassins gave to Tao Çela a few months ago, killing his brother, the taxi driver Bujar Çela at the intersection of Bradashesh.

Police have launched an investigation to find the perpetrators, who seem to be looking for Cela next to her. Tao Çela is accused of robbery and murder as well as several other criminal events that took place in Elbasan.

Police notification:

On 05.11.2020, around 04:45, in the village of Katundi i Ri, Elbasan, in the outer part of the apartment which is uninhabitable owned by the citizen T.Ç., 49 years old, a quantity of suspected explosives exploded, where as a consequence there is only material damage.

Police forces and the investigative group immediately went to the scene where the actions continue to clarify the circumstances of the event, identify and apprehend the perpetrato