Piera, Valeria dhe Gabriella Ferrero, janë tre motrat që kryen vetëvrasje dje në Carmagnola, në provincën e Torinos, për çështje trashëgimie

Të tre gratë ishin të bindura që vëllai kishte organizuar një mashtrim kundër tyre me bashkëpunimin e tre avokatëve.

Motrat Ferrero kishin provuar të vrisnin veten edhe para pesë vjetësh, më 20 korrik 2015 në Valtournenche (Val d’Aosta), por kishin shpëtuar falë ndërhyrjes së karabinierëve.

Valeria dhe Gabriella, të moshës 67 dhe 54 vjeç, u vetëvarën natën mes të mërkurës dhe të enjten në një vilë që ato zotëronin në Carmagnola.

Piera, 68 vjeç, u gjet e pajetë në ballkonin e shtëpisë së saj, në një apartament në qendër të të njëjtit qytet.

Para aktit të rëndë, ajo la një letër në një tavolinë ku akuzonte tre avokatët dhe vëllain e tij Aldon, pronar i një dyqani mishi. Mosmarrëveshja familjare kishte ardhur në gjyq. Gjykata Supreme i kishte bërë padrejtësi tre motrave, duke nxjerrë në ankand një pronë për disa dhjetëra mijëra euro. Të tre gratë u përshkruan nga fqinjët si “njerëz të veçantë.”

Burimi: Fanpage.it | JOQ ALBANIA

Piera, Valeria and Gabriella Ferrero are the three sisters who committed suicide yesterday in Carmagnola, Turin province, on inheritance issues

The three women were convinced that the brother had organized a fraud against them with the cooperation of the three lawyers.

The Ferrero sisters had tried to kill themselves five years before, on July 20, 2015 in Valtournenche (Val d’Aosta), but had escaped thanks to the carabinieri’s intervention.

Valeria and Gabriella, aged 67 and 54, self-immolated Wednesday night and Thursday at a villa they owned in Carmagnola.

Piera, 68, was found lifeless on the balcony of her home in an apartment in the center of the same city.

Before the gruesome act, she left a letter on a table charging the three lawyers and his brother Aldon, the owner of a meat shop. The family dispute had come to trial. The Supreme Court had wronged the three sisters by auctioning property for tens of thousands of euros. The three women were described by neighbors as “special people.”