Situatë alarmante në Elbasan, 37 të infektuar, 5 prej të cilëve mësues. Vdesin dy persona në Prrenjas për 24-orë

Situata e pandemisë në qytetin e Elbasanit është përkeqësuar ndjeshëm ditët e fundit, ku kemi një shtim të konsiderueshëm të rasteve të reja. Gjatë 24-orëve të fundit janë regjistruar 37 individë mbartës të virusit, si dhe ka ndërruar jetë një person.

Burime bëjnë me dije se 5 prej personave të infektuar, janë mësues në shkolla të ndryshme të qytetit. Gjithashtu raporortohet dhe për një nxënës të infektuar, mosha e të cilit nuk bëhet e ditur.

Për sa i përket Bashkive të tjera të qarkut Elbasan, situata vijon të mbetet alarmante, ku vetëm në Prrenjas kanë ndërruar jetë 2 qytetarë.

Përgjatë 24-orëve të fundit raporohen 28 raste të reja në Gramsh, 5 në Librazhd dhe 1 në Peqin.

Alarming situation in Elbasan, 37 infected, 5 of them teachers. Two people die in Prrenjas in 24 hours

The pandemic situation in the city of Elbasan has significantly deteriorated in recent days, where we have a significant increase in new cases. In the last 24 hours, 37 individuals carrying the virus have been registered, and one person has died.

Sources for Faxweb suggest that 5 of the infected people are teachers in different schools in the city. An infected student, whose age is not known, is also reported.

Regarding other municipalities in the Elbasan region, the situation continues to remain alarming, where only in Prrenjas 2 citizens have died.

During the last 24 hours, 28 new cases were reported in Gramsh, 5 in Librazhd and 1 in Peqin.