Deputeti i Partisë Socialiste në Elbasan, është konfirmuar pozitiv me koronavirus.

Burime bëjnë me dije se deputeti socialist Florenc Spaho, është infektuar me Covid 19.

Ndër të tjera mësohet se gjendja e deputetit është e mirë dhe ai ndodhet i karantinuar bashkë me familjen në banesë.

Ndërkohë në vendin tonë numri i të infektuarve me Covid ka shkuar në 13259, mes të cilëve 377 kanë humbur jetën.

Burimi: ABC News

The deputy of the Socialist Party in Elbasan, has been confirmed positive with coronavirus.

Sources suggest that the socialist MP Florenc Spaho, is infected with Covid 19.

Among other things, it is learned that the deputy is in good condition and he is quarantined with his family in the apartment.

Meanwhile in our country the number of infected with Covid has gone to 13259, among which 377 have lost their lives.