Deputeti i Partisë Socialiste në Qarkun Vlorë, Edmond Leka ka rezultuar pozitiv me Covid-19, duke ju shtuar kështu listës së gjatë të politikanëve që janë infektuar nga koronavirusi.

Mësohet se Edmond Leka është i shtruar prej ditësh në spitalin Infektiv, ndërkohë që po trajtohet me oksigjen.

Pak ditë më parë ai është konfirmuar me koronavirus, ndërsa nuk ka mundur ta përballojë në kushte shtëpie pandeminë.

Kujojmë se një ditë më parë Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 24 në vendin tonë kanë humbur jetën 4 persona si pasojë e Cvoid-19. Ndërkohë që 155 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

“Aktualisht në spitalin Infektiv dhe “Shefqet Ndroqi” po trajtohen 121 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, 19 në terapi intensive nga të cilët 7 pacientë janë të intubuar.

Ju informojmë se në dy spitalet COVID janë gjithashtu duke marrë shërbime të specializuar dhe 28 qytetarë të cilët kanë qenë pozitivë me COVID-19 dhe aktualisht janë negativizuar, por po vijojnë të marrin trajtim spitalor për pasojat e sëmundjes.

Ndërsa vijojnë të trajtohen edhe pacientë të dyshuar për COVID19, sipas protokolleve përkatëse”, njofton Ministria e Shendetesise.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar pozitivë 155 persona, nga 847 mostra te marra ne total. Keshtu nurmi i te infektuarve ka shkuar qe nga fillimi i pandemise ne 7967.

Ndersa betejen me COVID-19 e kane humbur katër pacientë, duke e çuar kështu numrin e viktimave që nga fillimi i pandemisë në 236.

The MP of the Socialist Party in Vlora Region, Edmond Leka has tested positive with Covid-19, thus adding to the long list of politicians who have been infected with the coronavirus.

It is learned that Edmond Leka has been hospitalized for days in the Infectious Diseases Hospital, while he is being treated with oxygen.

A few days ago he was confirmed with coronavirus, while he could not cope with the pandemic at home.

Recall that a day ago the Ministry of Health announced that 24 in our country have lost 4 lives as a result of Cvoid-19. While 155 people have tested positive with Covid-19.

Currently in the Infectious Diseases Hospital and “Shefqet Ndroqi” are being treated 121 confirmed patients positive with COVID-19, 19 in intensive therapy of which 7 patients are intubated.

We would like to inform you that in both hospitals COVID are also receiving specialized services and 28 citizens who have been positive with COVID-19 and are currently negative, but are continuing to receive hospital treatment for the consequences of the disease.

While patients suspected of COVID19 continue to be treated, according to the relevant protocols “, announces the Ministry of Health.

The Ministry of Health and Social Protection has announced that during the last 24 hours 155 people have been confirmed positive, out of 847 samples taken in total. Thus the number of infected has gone since the beginning of the pandemic in 7967.

While the battle with COVID-19 has lost four patients, bringing the number of victims since the beginning of the pandemic to 236.