Bebe Rexha i ka vënë flakën rrjetit me një video të postuar në TikTok.

Këngëtarja fillimisht u shfaq e veshur në video dhe në pak sekonda doli me bikini.

Më pas ajo u shfaq tërësisht nudo ndërsa mbuloi pjesët intime me kapele.

Bebe dukej mjaft seksi teksa realizoi videon hot.

Bebe Rexha set the network on fire with a video posted on TikTok.

The singer initially appeared dressed in video and in a few seconds came out in a bikini.

She then appeared completely nude while covering her private parts with hats.

Bebe looked quite sexy as she made the hot video.