Grabitje spektakolare e papërfunduar. Kjo ndodhi me dy shqiptarë, të cilët hynë brenda sallonit të shitjes së automjeteve në Virona të Athinës, në Greqi, me synimin për grabitjen e kasafortës.

Plani ishte i mirëmenduar dhe siç raporton “Mega”, ata hapën një vrimë në apartamentin ngjitur me dyqanin, duke hyrë në brendësi.

Pasi morën kasafortën, ata rrëmbyen çelësat e një automjeti dhe u nisën menjëherë, por një patrullë policie nisi gjithashtu ndjekjen e menjëhershme.

Aventura përfundoi pikërisht në vendin ku mbaronte edhe rruga që ata ndoqën. Pasi u arrestuan policia nisi hetimet nëse shqiptarët i përkasin ndonjë rrjeti që grabit kasafortat.
Spectacular robbery unfinished. This happened to two Albanians, who entered the car dealership in Virona, Athens, Greece, with the intention of robbing the safe.

The plan was well thought out and as “Mega” reports, they dug a hole in the apartment next to the store, entering the interior.

After taking the safe, they snatched the keys of a vehicle and set off immediately, but a police patrol also launched an immediate pursuit.

The adventure ended right at the place where the road they followed ended. After being arrested, the police launched an investigation into whether the Albanians belonged to a network that robbed safes.