Një 25-vjeçar shqiptar është arrestuar në Britaninë e Madhe pasi punonte si roje në një shtëpi bari.

Policia britanike ka arrestuar 25-vjeçarin shqiptar Noni Selenica, i cili kujdesej për një fermë kanabisi dhe ishte vënë re nga policët e patrullës dhe fqinjët rreth banesës ku po qendronte.

Sipas mediave britanike, një efektiv policie kishte ndjerë aromën e kanabisit në lagje duke filluar të kërkonte se nga vinte.

Ai e kishte pikasur shtëpinë dhe kishte trokitur, por askush nuk ia kishte hapur derën.

Në banesën ku po qendronte 25-vjeçari shqiptar ndihej aroma e kanabisit, ndërsa perdet ishin tërësisht të ulura.

Diçka e tillë ishte vënë re edhe nga fqinjët ngjitur të cilët kishin treguar se aty pranë qendronin tre të rinj të huaj, ndërsa përtej murit mund të dëgjohej zhurma e helikave të ventilatorëve të mëdhenj.

Kur policia hyri brenda shtëpisë së barit dhe arrestoi 25-vjeçarin shqiptar si dhe sekuestroi një numër të madh rrënjesh kanabisi me vlerë tregu 152 000 paund.

Në seancën gjyqësore shqiptari kishte thënë se kishte shkuar në Angli për një jetë më të mirë dhe se e dinte që kultivimi i kanabisit ishte i ndaluar, por se nuk kishte rrugë tjetër.

Në fund, i riu shqiptar u dënua me 6 muaj burg, ndërsa gjykatësi urdhëroi konfiskimin e të gjitha pajisjeve për kultivimin e kanabisit.

Habit me deklaratën Ana e “Përputhen”: Djemtë aty ‘nuk dinë ta lypin’

Para pak kohësh Ana Lleshi u përjashtua nga emisioni ku po merrte pjesë pasi theu një ndër rregullat kryesore të këtij emisioni.

Ajo së bashku me Arjonin u përjashtuan, pasi ishin takuar me njëri-tjetrin pa dijeninë e produksionit.

Ditën e djeshme Ana ishte e ftuar në një emision televiziv ku foli për shumë gjëra, përjashtimin e saj, puthjen me Atdheun, sherrin mes Fationit dhe Erisit dhe shumë gjëra të tjera.

Duke iu referuar edhe debatit të fundit midis konkurentit të ri, Erit dhe Fatjonit, që përfundoi me ofendime dhe gati në dhunë fizike, Ana thotë:

Aty djemtë sikur janë në konkurencë me njëri-tjetrin, zihen gjatë gjithë kohës dhe vajzat. Sillen si ‘maço’, si të bëjnë të fortë, ndërkohë që me femrën duhen pak delikatesë, nuk dinë si ta lypin.

A 25-year-old Albanian man has been arrested in Great Britain after working as a guard in a bar house.

British police have arrested 25-year-old Albanian Noni Selenica, who was tending a cannabis farm and was spotted by patrol police and neighbors around the apartment where he was staying.

According to British media, a police officer had smelled cannabis in the neighborhood and started asking where it came from.

He had spotted the house and knocked, but no one had opened the door for him.

The apartment where the 25-year-old Albanian was staying smelled of cannabis, while the curtains were completely lowered.

Something similar was noticed by the neighbors who had indicated that three young foreigners were standing nearby, while beyond the wall could be heard the noise of the propellers of large fans.

When police entered the bar house and arrested the 25-year-old Albanian and seized a large number of cannabis roots with a market value of 152,000 pounds.

In the court hearing, the Albanian had said that he had gone to England for a better life and that he knew that the cultivation of cannabis was forbidden, but that there was no other way.

In the end, the young Albanian was sentenced to 6 months in prison, while the judge ordered the confiscation of all equipment for cannabis cultivation.